Creștinilor ce votează PSD sau PNL

LGBTvotesAcest text nu este despre Traian Băsescu sau Victor Ponta. Cu atât mai puțin despre Elena Udrea, Crin Antonescu, băsiști și antibăsiști, Antena 3 și B1. Acest text este despre opțiuni și credințe.

Tot timpul am urât confiscarea creștinismului și a lui Hristos de către un partid sau o orientare ideologică. Mă irită pretenția unora că un creștin poate să voteze doar legionari, așa cum mă irită alții când pun diverse alte etichete (stânga, dreapta) pe crucea lui Hristos. Mă irită pentru că e falsă. Există creștini autentici atât la dreapta, cât și la stânga. Sunt pentru că nu avem o singură rețetă mântuitoare de suflet și de trup.

Dar există unele subiecte pe care nu există loc de viraje. Cel mai în vogă este cel LGBT. În favoarea comunității LGBT au fost depuse, în Parlamentul European, 3 rapoarte în ultimele 5 luni: Estrela, Lunacek și Zuber.

Printre altele ele prevăd:

 • avort, contracepție și operație de schimbare de sex asigurate din bani publici
 • legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene
 • predarea obligatorie a educației sexuale începând cu ciclul primar
 • recunoaștere căsătoriilor homosexuale
 • predarea teoriei genului (băiat sau fată nu ești, ci devii prin alegerea ta sau prejudecățile celor din jur)

Dintre ele, Lunacek a fost adoptat, iar celelalte două respinse. Inedit este că europarlementari români, trimiși să ne reprezinte, au votat pentru aceste legi. Campioni sunt europarlamentarii PNL și PSD care au votat în bloc toate cele 3 rapoarte, după cum se vede în graficul de mai jos.

Untitled-1

Discuția este simplă. Vă place ce vedeți în fotografia de mai jos? Votați PNL și PSD cu încredere.

1176332_10153230238735375_1930548142_n

Aaa! Nu vă place? În cazul acesta aveți o problemă cu unul din cele două concepte. Ori ați încurcat partidul, ori l-ați confundat pe Hristos cu Osho.

Că nu se poate să fii și cu Hristos și cu agenda LGBT.

P.S.: textul nu este propagandă pentru vreun partid. Acest text are simpla menire de a releva o incompatibilitate între asumarea creștinismului și votarea unuia din cele două partide la alegerile europarlamentare. Textul nu are în vedere alegerile parlamentare sau prezidențiale.

Tags: , , , , , , , ,

20 comments

 1. Credinta e asa de superficiala incat poate usor sa fie confiscata si deturnata de aceea politica si credinta merg mana in mana. Liderii religiosi mereu au luat parte leului impreuna cu liderii politici. E valabil in toate cultele. Religia e putere si puterea e religie. Dorintele credinciosilor sunt manevrate subtil servind scopurilor unor anumite curente. De fapt nu homosexualitatea e problema ca niciodata ea n-a perturbat mersul societatii si nici avorturile pt ca natura produce avort dupa avort iar omenirea traieste o adevarata explozie demografica. Ci problema e ca unii scapa fraiele si pierd controlul asupra multimilor. Schimbandu-se asa zisele valori unii raman inutili, raman fara rost.

  • No zi-mi totuși ceva nou, că asta era foarte ușor de dedus că gândești :p

   • Pai faptele prezentate aici nu-s noi. Sunt la ordinea zilei de milenii si se repeta mereu si mereu fara ca oamenii sa invete mai repede sa gandeasca ca nu-s decat niste miei intr-o turma si scopul pastorilor e sa-i foloseasca pentru lana, lapte si carne.

  • Spune-mi, de exemplu, cu cine votezi

   • Nu votez cu nimeni pt ca toti sunt niste idioti, ipocriti, pusi pe capatuiala. Nu exista alegere. Alegere e cand intr-o parte ai pe unii care au dovedit ca-s buni si unii care au dovedit ca-s invers si alegi intre ei. La noi ambele categorii sunt hoti. Deci nu-i alegere. Anulez votul si acum si la iarna.

    • Super ! ce să mai zic, măi dragă. TU care faci poze faine, deci ai spirit de artist, scrii pe net, deci nu ești un analfabet, ai o prietenă/soție drăguță, ai o facultate, ai lucrat la o multinațională, deci TU care ești un român inteligent, civilizat și care are opinii civice, filozofice, sociale, ANULEZI VOTUL !!! . Las că se duc morții din Teleorman…
     Într-adevăr, cunoaștem, PSD.PDL,PNL, nu sunt partide ci clanuri oligarhice, dar întotdeauna există câțiva cetățeni curați care încearcă marea cu degetul adunați într-un partid încercând să răstoarne ”carul mare” . Doar trebuie sa te informezi, pe aceștia nu-i vezi toată ziua la breaking news, nu au publicitate pe TV pt ca n-au bani de asa ceva, dar online, poți afla viziunea lor și s-ar putea să te surprindă să coincidă cu ale tale

    • ce zici de Peter Costea? ai putea vota cu el sa nu profite altii de lipsa votului tau

     • Astăzi postez un articol (mai pe seară) în care voi explica pe larg alegerea mea și motivațiile. Pe scurt, despre Costea părerea e bună, e în top 3 la mine.

 2. Eu nu inteleg, zice Osho pe undeva ca e OK sa fii gay?

 3. […] – nicio șansă. Nu votez homosexuali, comuniști și […]

 4. 1. Operatiile de schimbare de sex din banii publici se refera la persoanele cu malformatii (gen hermafrodism)
  2.Cat despre casatoriile Gay : Mai bine un copil cu doua mame sau cu doi tati decat un copil intr-un orfelinat

 5. Mai este si Capsali, acesta este un barbat care are 9 copii , o familie creștină și care sprijină Biserica si credincioșii. Vrea să fim conduși creștinește ! Informați-vă ! Nu anulați votul, alții profita de votul fiecăruia dintre noi. Votul nostru contează ! Votați , votați cu cine trebuie !

  • Sunt 4 opțiuni care au ca scop promovarea familiei tradiționale: PNȚCD, Noua Republică, Iulian Capsali și Peter Costea. De aici încolo fiecare cu preferințele lui. Important e să nu voteze PSD/PNL.

 6. Totusi, PSD-istii n-au votat Raportul Lunacek: http://blog.activewatch.ro/antidiscriminare/cum-a-votat-romania-raportul-lunacek/ . Eu oricum nu votez cu ei (culmea e ca votez cu PNL, desi sunt crestina, chiar ortodoxa), dar realitatea este ca nu l-au votat, au lipsit de la vot.

  • Într-adevăr, după cum am scris și în grafic, europarlamentarii PSD au absentat la Luncacek. Cât despre opțiunea d-voastră, nu mai am ce spune. Am spus în material: ori încurcați partidul, ori încurcați religia. Noi, creștinii, cei care ne ghidăm după Hristos, nu după corectitudine politică, nu acceptăm promovarea unor astfel de comportamente.

Ce ai de zis?