Cum să te voteze tinerii

Ști…tinerii sunt categoria aia de oameni ciudați. Ar vrea proiecte, dar riști, pentru că, dacă nu le realizezi pici de fraier. Majoritatea vor ca orașul lor să prospere, să mai aibă și ei un club decent unde să iasă, dar nu-i interesează politica. Tot majoritatea aia, nu e bântuită de birocrație și nu prea vede bine poveștile sau minunatul „grai de lemn”.Așa că mai bine încerci săle aduci măcar o formație. Una de-aia…anii 2000, că doar de de-aia sunt bani. O să-ți vină și așa…cu un amestec de curiozitate plus o ieșeală cu prietenii. Trebuie însă neaparat să le repeți, de șaptezeci de ori câte șapte, că distracția lor a fost posibilă numai și numai! datorită partidului iubit. Oricum…nu vor mai pupa vreun concert în următorii patru ani, dar nu contează și asta e altă poveste.Poate mai îți vin ceva idei. Le promiți ceva mega-stadioane, super-cluburi sau chiar dai de înțeles că „mega-concertele la care v-ați distrat” vor continua. Unii vor gusta glumele și vor zice: „Da mă! Îl votez că face aia.” De obicei, ăștia sunt tipii cărora li se rupe de ce se întâmplă cu ei, ce să vorbești de prieteni și vecini sau groapa din strada lor.

Ei bine, dacă nici asta nu iese…atunci îi lași în pace. Toți spun că tinerii nu știu ce vor, nu? N-are rost să te zbați. Sunt naivi și nu văd cât de excepțional ești. Tinerii din ziua de azi sunt depravați, naivi etc. Parcă vorbim aceeași limbă, nu-i așa? E foarte simplu și relaxant să gândești așa.

Pui capul pe pernă și îi lași în pace. Nu-i stres. Rapid le poți înlocui opțiunea. Un grup important de oameni sunt gata să-ți ofere votul lor. Bineînțeles, în schimbul unei mici cotizații.

P.S.: Să nu-ți pese. E și asta tot o cenzură.

Tags: , , ,

Ce ai de zis?