Fripturiștii de la Cluj

545efefa682ccfc0cdc9d44cCornel Vîlcu e cel mai cunoscut gușter de stânga de pe ulița Clujului. După prima manifestație de amploare din Cluj, nenică ăsta s-a sesizat. A sesizat că poate să facă și el un protest. Probleme n-a avut, dovadă că a strâns cam tot atâția gușteri ca la primul.

La primul protest am fost. La al doilea, organizat de marele activist de stânga (le place să le spui așa) am spus pas. Nu că – vezi Doamne – e organizat de un stângist. M-a întors pe dos când spunea el așa doct pe facebook cum că n-ar fi ok să cerem autorizații, că îi dreptul nostru să protestăm etc.

Păi măi barbiduc de-a lu Marx, ce te costă să le zici la tipii ăia că tu vrei să protestezi? Știi clar că nu vom avea probleme, că frățică Boc e cu noi. Și atunci, de unde atâta agitație fără sens?

A, că vrei tu să-ți scoți la târg ideile și să ideologizezi protestul? No asta-i altă treabă. Și fix treaba aia ce mă scoate din sărite.

Să ne fie clar, frățică! Io n-am ieșit în stradă nici pentru Pungești, nici pentru Roșia Montană, nici pentru maidanezi, nici pentru căsătorii homosexuale. Am fost în stradă pentru Klaus Johannis, pentru alegeri libere, pentru stat de drept și politică normală. Și n-am ieșit pentru toate astea ca apoi să vorbească Mungiu-Pippidi sau alți trepăduși de stânga în numele meu.

De fripturiști gata să coloreze cum vor ei protestele mi-e plin facebook-ul. Și nu, nu îl vreau jos pe Ponta. Nu acum.

 

Foto

Tags: , , , , , , ,

Ce ai de zis?